Familietræf/fest

Forside Beskrivelse Foto Efterkommertræ Gæstebog Festen 2008 Link Kontakt

 

Familietræffet i 2016 bliver afholdt i Madsby Parken i Fredericia.

Dvs. IKKE privat ved en fra familien.

Så er det afgjort - familietræffet afholdes lørdag den 13. august 2016 - vi mødes kl. 10 ved familiehusene i Madsby Parken. Vi har lejet et familiehus.

Indtil middag er der lidt aktiviteter, men tror at de fleste vælger at se legepladserne og mini-zoo.

Kl. 13 tænder parken op i de store grill-pladser, og vi griller. Arrangørerne har købt kød, flutz, salat, sodavand, øl samt et enkelt mærke i rødvin m.m. Hvis I vil have jeres ynglings vin til maden, så tag med selv.

Der er en stor parkeringsplads, samt er det 200 m fra Fredericia Banegård, dvs. man kan let deltage i et familietræf med offentlig transport.

Der er flere store legepladser, mini-zoo, boldbaner m.m.

Der er nogle få aktiviteter som koster penge, bl.a. bådudlejning på søen, kørsel med mini-tog samt adgang til den historiske mini-by.

I august er der i weekender åbent i parken fra kl. 10 til 18, dem som stadig holder ud, de kan tage hjem til Leo, hvor vi kan slappe af yderligere nogle timer. Bemærk at Leo bor i Dronningensgade 104, det er lige ud til volden mod Lillebælt, hvor der er en stor offentlig park samt boldbaner - hvis vejret er med os, så kan vi glæde os over at områdets bedste strand ligger 500 m herfra.

Arrangørerne køber diverse kød til grill, ingredienser til salat (som vi sammen tilbereder på steder), drikkevarer kan købes til billige priser (dåser fra Tyskland). Af praktiske grunde så bliver glas og kopper med engangsservice du medbringer selv tallerkner og bestik til eget brug.

Dvs. du skal IKKE medbringe mad og drikke.

Efter spisningen vil der - som traditionen byder - bliver forskellige aktiviteter.

Hvis du ikke er sikker på at jeg har oplysninger om dig og din familie, så send en e-mail til uhu@uhu.dk med følgende oplysninger:
* Dit fulde navn
* Din ægtefælle/samlevers fulde navn
* Dit fødeår
* Jeres nøjagtige adresse
* Jeres fastnet og mobiltelefonnumre
* Jeres hjemmeside - både privat og firma hvis I har
* Navn og fødeår på alle hjemmeboende børn
* E-mail adresse, gerne flere adresser

Grunden til at jeg gerne vil have fødeår med i kartoteket er, at så kan jeg ud fra tilmeldingslisten regne ud hvilken form for aktiviteter der skal være flest af på familietræffet. (da listen gives videre til næste festudvalg, så er fødeår mere brugbart end alder).

Vi glæder os til at stå for festen for anden gang.

Venlig hilsen

Arrangørerne

1. generation Harry Lund Pedersen telefon 66 14 89 15  
2. generation Leo Lund Pedersen mobil 28 19 82 88  
3. generation Julius Kasper Lund Pedersen mobil 61 66 90 04  

 

 
  Forside Beskrivelse Foto Efterkommertræ Gæstebog Festen 2008 Link Kontakt